Detta är jag!

Hejsan!
Jag heter då Robert och bor i Brålanda (som ligger tre mil norr om trollhättan och 11 mil norr om Göteborg). Jag är 20 år gammal och jag har en underbar flickvän som heter Sara. Jag har pluggat på Teknikprogrammet på gymnasiet och läste där Programmering och Webdesign.

Som person skulle nog andra beskriva mig som snäll, omtänksam, en bra lyssnare, uppmuntrande, lite blyg och ganska pratglad =)

På fritiden brukar jag vara med vänner och då blir det oftast filmkvällar eller en krogrunda om vi känner oss väldigt festliga. Gör jag inte nåt av detta så håller jag på med något av mina intressen som är att sjunga och spela gitarr, gymma, promenera, fotografera, arbeta med photoshop, hjälpa folk med deras bloggdeisgn och lite smått och gott.

Har tyvärr ingen som helst resvana att skryta om. Har vart i norge, danmark, finland, tyskland och på Cypern. Min drömresa skulle helt klart vara London eller Irland! Underbar kultur och miljö!

Blir det utgång en kväll och man inte drar hem till någon kompis så blir det oftast antingen bio, bowling eller en liten lätt runda på krogen.P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse. © fotograf Robert Qvist

tess säger:

själv har man varit i finland, norge, danmark, england, skottland, spanien, österike, italien´, etiopien, zimbabwe, zambia, sweiz och frankrike :D tror det va alla x)

hahaha, bra blogg :D

2009-08-09 | 17:20:11 | | http://theeresias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: