#Problem med Bredbandsbolaget

I tisdags förra veckan (2011-03-22) så försvann uppkopplingen till mitt bredband från BBB. Jag gjorde allt jag kunde för att återskapa kopplingen men misslyckades och ringde då direkt till deras kundtjänst och förklarade läget. Dom sa att dom skulle skicka ut en tekniker snarast möjligt.

2011-03-25
: Telefonen ringer och det är teknikern som frågar om jag var hemma på måndag kl. 8:00, vi bestämde att vi skulle ses då.

2011-03-28
: Teknikern kommer 10:30, alltså 2,5 timmar efter utsatt tid. Han kopplar in nåt sorts mätare i mitt telejack, mumlar för sig själv och ber om numret till hyresbolaget. Jag ger han det och han ringer upp dom. Han blir omdirigerad ett par gånger och hamnar tydligen till sist hos rätt person som säger åt han att teleboxen som han letar efter finns nere i källaren som inte är låst så det är bara att gå ner och göra det han ska. Allt detta telefonerande tar ca 5min. Han säger att han ska gå ner och kolla boxen och så går han. Senare på eftermiddagen vid 15-tiden ringer han upp mig och säger att han inte kan lösa problemet men att han har ringt en kollega som ska kunna det som är på väg. Hör inget mer den dagen från han. Vid 18-tiden ringer jag BBB kundtjänst som meddelar mig att dom inget vet och att teknikern inte ens har skickat in nån rapport om uppdraget som han borde göra.

2011-03-29
: Hör inte ett ljud på hela dagen så ringer BBB kundtjänst igen vid 18:30 och frågar vad som händer. Personen jag pratar med säger då att teknikern nu har lagt in en notering om att nån annan ska fixa problemet, dock har just det företaget stängt nu eftersom klockan är efter 18:00 så han kan inte ringa och kontrollerna men han säger att dom ska ringa företaget imorgon och höra hur det går med allt.

...Fortsättning följer...


P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse. © fotograf Robert Qvist

Robban is happy

Idag fyller jag år och av mamma och pappa fick jag en Nikon Speedlight SB-900! Det var totalt oväntat så man befann sig i chocktillstånd en stund, mycket glad givetvis!
P.S. Bilderna får ej kopieras eller användas på något sätt utan min tillåtelse. © fotograf Robert Qvist